Web Analytics
et|icon_pin_alt|

Str. Constantin Moraru

nr.5, Suceava

et|icon_clock_alt|}

Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Sâmbăta:  09:00 - 13:00

Tehnologii termopane – Feroneria Maco

oct. 14, 2020 | Blog

Urban House foloseste tehnologii si solutiie testate pentru a se asigura ca dumneavoastra primit cea mai buna solutie pentru banii investiti.

In acest articol va prezentam avantajele feroneriei Maco care acopera toate nevoile unui produs de calitate: robustete, siguranata si eficienta in utilizare. Atunci cand vorbim despre caliatatea Maco merita sa amintim:

Design inovator
Cercetarile arata ca din ce in ce mai mult, consumatorii pun accentul pe design si frumusete, va oferim un design inovator si mai multe caracteristici suplimentare.
Folosinta indelungata, functionare sigura pentru multi ani
Calitatea si functionalitatea sunt priomordiale pe lista de cereri.
Posibilitatea economiei de energie si etanseitate
Etanseitatea ferestrei este o conditie prealabila. Economisirea energei prin posibilitatile de ventilatie specifice.
Securitate impotriva vizitatorilor nedoriti
Elementele ferestrei antiefractie nu sunt inca destul de familiare. MACO MULTI-MATIC ofera clientilor securitate in diverse variante.

Avantajele Feroneriei MACO

 1. Feroneria MACO Multimatic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria maco deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline )
 2. Balamalele feroneriei MACO Multimatic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG
 3. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii ( 3D )
 4. Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decat in conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permit ca boltul sa cada in timp. Boltul ramane blocat in primul lagar al balamalei.
 5. Rolele de inchidere ale feroneriei sunt tip ciuperca.
 6. Feroneria MACO Multi-matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc ( reglaj pe verticala ). In conditiile in care fereastra se deregleaza in timp, sistemul impotriva actionarii gresite aduce cerceveaua in pozitia reglata in momentul montajului
 7. Rolele de inchidere tip ciuperca a feroneriei MACO Multi-matic se pot regla pe inaltime (autoreglabile )
 8. Rolele de inchidere tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cei clasici. (actionare mai usoara a feroneriei )
 9. Feroneria MACO Multi-matic este echipata standard cu microventilatie in 2 trepte
 10. Opozantul de pe toc este tip antiefractie
 11. La ferestrele in 2 canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei parghii centrale. ( nu vor mai fi 2 actionari sus si jos )
 12. Feroneria MACO Multi-matic este garantata de producator pentru 20.000 de cicluri inchidere-deschidere fata de G-U care este garantata pentru 15.000 de cicluri
 13. MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie
 14. Feroneria MACO Multi-matic este tratata special cu Crom printr-un procedeu numit Silver Lock. Parafinarea feroneriei este o inovatie MACO si realizeaza uniformizarea acoperirii feroneriei. Beneficiind de aceste doua procedeee, feroneria MACO are un coeficient de frecare intre elementele sale mult mai mic ducand la o durata de viata extinsa.
 15. Feroneria MACO Mult-imatic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg
 16. Feroneria MACO Multi-matic poate fi echipata si cu maner fals + blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit in momentul montarii ferestrei.
 17. Odata cu introducerea feroneriei MACO, THERMO DESIGN promoveaza in standard echiparea ferestrei cu maner + protectii balamale culoare TITAN
 18. Feroneria MACO Multi-matic este agrementata la Rosenheim
 19. Feroneria MACO Multi-matic ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.

Distribuie Articol

0 Comentarii

Postări Recente

Formular Angajare


  Contact Sediu Central

  • et|icon_pin_alt|Str. Constantin Moraru nr.5, Suceava
  • mt|phone_in_talk|+40.230.525.069
  • mt|phone_in_talk|+40.744.791.122
  • et|icon_mail_alt|office@urbanhouse.ro